Offerte aanvragen Contact Amsterdam (Centrum) Rotterdam Nijmegen

Offerte aanvragen Vertaling van het Nederlands naar het Spaans

Stierenvechter

Spaanse clichés: In zakelijke communicatie liever niet.

Betrouwbare vertalingen van het Nederlands naar het Spaans

Bent u op zoek naar een professioneel vertaalbureau dat snel uw documenten naar het Spaans of vanuit het Spaans vertaalt? Wij staan voor u klaar! Wij werken samen met professionele en gekwalificeerde freelance vertalers (moedertaalsprekers) en kunnen u dus niet alleen voordelige, maar ook kwalitatief hoogwaardige vertalingen bieden. Onze projectmanagers informeren u graag over hoe het werkt. Ook over andere mogelijke taalcombinaties met Spaans informeren zij u graag via de telefoon.

Ons vertaalbureau garandeert u een vertaling van hoge kwaliteit van het Nederlands naar het Spaans voor een uitstekende prijs en met efficiënte en professionele service.

Vertalingen voor bedrijven en organisaties

Het belang van het Spaans als wereldtaal in zakelijke en culturele context wordt steeds groter. Er wordt vanuit gegaan dat er over 20 jaar meer Spaans- dan Engelssprekende wereldburgers zullen zijn. In het licht van deze ontwikkeling krijgt ons vertaalbureau steeds vaker opdrachten voor Nederlands-Spaanse vertalingen van bedrijven en overheidsinstanties.

Professionele vertalers

Hoe belangrijk goede vertalingen van contracten, gebruiksaanwijzingen en medische verslagen zijn, merk je meestal pas achteraf, als je te maken krijgt met een ondermaatse vertaling en niet begrijpt hoe dat apparaat nu precies werkt, hoe het in elkaar moet worden gezet en of die clausule nu betekent dat de betaling binnen een bepaalde termijn moet worden voldaan of niet. Om te zorgen dat zoiets met uw vertaalopdracht niet gebeurt, doet u er goed aan om altijd ervaren moedertaalsprekers als vertaler of tolk in te zetten. Ons vertaalbureau beschikt over de juiste vertaler voor al uw vertalingen vanuit en naar het Spaans. We zetten de beste vertalers en tolken in, zodat uw tekst altijd professioneel wordt behandeld. Hoe meer ervaring de vertaler heeft, des te professioneler is het resultaat. Het is het doel van onze vertalers om de inhoud van uw tekst te vertalen in de passende stijl en daarbij te letten op bijzondere factoren en karakteristieke eigenschappen van de taal en bovendien uw wensen hierin mee te nemen. Als u met ons samenwerkt, wordt uw vertaling een kwaliteitsproduct. Wij zetten alleen Spaanse moedertaalsprekers in en beschikken over de juiste ervaring om vertalingen van het Nederlands naar het Spaans en omgekeerd in een natuurlijke stijl en met de juiste terminologie op te stellen.

Efficiënt vertaalproces

Ons vertaalproces is erop gericht u een perfecte vertaling te leveren en u van tevoren zo snel mogelijk een overzicht van de kosten en de levertermijn te geven. Als u ons uw document per e-mail toestuurt, ontvangt u meestal nog dezelfde dag een overzichtelijke offerte, zonder verborgen kosten.

Snelle en professionele vertaaldienst Nederlands-Spaans, vertalingen van het Nederlands naar het Spaans.

Wij verzorgen al uw vertalingen naar het Spaans. Stuur ons een e-mail met uw aanvraag.

Opties voor de levering van uw vertaling

Vaak willen klanten hun vertaling al binnen enkele dagen ontvangen. Daarom bieden we u wat betreft de levertijd meerdere opties aan: snel, normaal en niet dringend. Zo kunt u kiezen tussen drie tarieven. Vanzelfsprekend is een hoge kwaliteit altijd gegarandeerd.

Beëdigde vertalingen

Let op dat een beëdigde vertaling Nederlands-Spaans vaak iets meer tijd in beslag neemt, vooral als de beëdigde vertaling ook moet worden gewaarmerkt. Wij verzorgen vertalingen naar en uit het Spaans met de hoogste certificatieklasse.

Offerte ontvangen?

Direct een offerte aanvragen? Stuur ons uw tekst gewoon toe. U krijgt nog dezelfde dag een overzichtelijke en vrijblijvende offerte voor uw vertaling.