Offerte aanvragen Contact Amsterdam (Centrum) Rotterdam Nijmegen

Offerte aanvragen Vertaling van het Engels naar het Nederlands

Gespecialiseerd in de talencombinaties:

Engels-Nederlands

Nederlands-Engels

Ervaring

Ons vertaalbureau heeft wereldwijd afdelingen die zich bezighouden met vertaaldiensten.

Stuur uw vertaalaanvraag aan vertaalbureau vertaalofferte en ontvang een gratif offerte!

Ons vertaalbureau heeft in de loop van de jaren zowel de meest obscure als de meest geliefde talencombinaties leren kennen. De combinaties Engels-Nederlands en Nederlands-Engels zijn daarbij de meest aangevraagde talenparen. Al meer dan 85.000 vertaalprojecten zijn in dit domein met succes volbracht. Ons Nederlandse team en onze deskundige projectmanagers verzorgen uw vertalingen van het Engels naar het Nederlands en andersom. Stuur uw documenten simpelweg per e-mail om een gratis offerte te ontvangen.

Onze vertalers zijn hoog-opgeleid en beschikken over uitgebreide kennis van verschillende vakgebieden, zoals recht, economie of techniek. Ook voor beëdigde vertaalopdrachten zijn wij de juiste partner voor u!

Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen

Een vertaling mag natuurlijk geen fouten bevatten en moet een accurate weergave van het origineel zijn. Daarom zetten wij voor iedere vertaling uitsluitend moedertaalsprekers in. Onze kosten zijn scherp berekend en marktgericht. Zo betaalt u bijvoorbeeld voor de vertaling van een marketingtekst, brief of cv niet meer dan € 0,16 per woord.

Levertermijnen voor vertalingen

Let er a.u.b. op dat een vertaler per dag maximaal 2000 woorden kan vertalen. Bij spoedvertalingen en langere teksten zetten wij daarom een team in. Zo kunnen we garanderen dat de afgesproken leverdatum wordt gehaald en u uw vertaling op het gewenste tijdstip ontvangt. Ons vertaalbureau staat dagelijks van 08:00 tot 18:00 uur voor u klaar.

Referenties vertaalprojecten

De vertalingen die wij voor onze klanten maken, hebben vaak een vertrouwelijk karakter. Daarom gaan wij zeer discreet om met de namen van onze opdrachtgevers. Indien gewenst, kunt u van onze projectmanagers een lijst met referenties ontvangen die daarvoor hun toestemming hebben gegeven. Die lijst omvat wereldwijd meer dan 1000 bedrijven en instellingen. Onze vertaalbureaus in Nederland en de vestigingen in het buitenland werken voor meer dan 4.000 vaste klanten. Onze uitgangspunten daarbij zijn kwaliteit, snelheid en klantgerichtheid.