vertaalofferte Vertalingen naar alle talen. Stuur nu uw tekst per e-mail voor de scherpste offerte.
vertaalofferte Vertalingen naar alle talen. Stuur nu uw tekst per e-mail voor de scherpste offerte.

Offerte aanvragen Vertalen van het Chinees naar het Koreaans

Vertaalbureau Chinees – Koreaans

Onze projectmanagers verzorgen graag uw vertaling Chinees - Koreaans.

Onze projectmanagers verzorgen graag uw vertaling Chinees - Koreaans.

Hoewel veel mensen anders denken, hebben de Chinese en de Koreaanse taal weinig gemeen. De talen behoren tot een andere talenfamilie en kennen zelfs een andere oorsprong. Bovendien bestaat 'het Chinees' niet; we kunnen beter spreken van Chinese dialecten. Voor buitenstaanders kunnen de talen wel op elkaar lijken, maar dat gaat niet verder dan schijnbare gelijkenissen. De gelijkenissen die er al te vinden zijn, komen doordat de Koreaanse taal met een bepaald Chinees dialect langdurig in aanraking is gekomen waardoor woorden overgenomen worden. De talen zijn niet onderling verstaanbaar. Toch komen de talen natuurlijk vaak met elkaar in aanraking. Dat komt niet alleen door politieke betrekkingen en samenwerkingen op overheidsniveau, ook via het bedrijfsleven en het toerisme komen de talen elkaar tegen. In dat geval zijn vertalingen zeker niet overbodig. Vertaalbureau vertaalofferte is uitstekend in staat om de vertalingen van het Chinees naar het Koreaans voor u te verzorgen. Onze vertalers hebben enorm veel ervaring, maar hebben ook nog eens de juiste kennis om uw vertaling tot een juist einde te brengen.

Gespecialiseerde moedertaalsprekers

De vertalers van ons vertaalbureau zijn uniek in hun soort. Doordat we in de loop der tijd de beste vertalers ter wereld om ons heen hebben verzameld, kunnen we ook het nodige van onze vertalers eisen. Een voorbeeld hiervan is dat al onze vertalers moedertaalsprekers van de doeltaal zijn. Wanneer wij dus uw vertaling vanuit het Chinees naar het Koreaans verzorgen, zal dat gebeuren door een vertaler die van kinds af aan is opgegroeid met de Koreaanse taal. Dat is natuurlijk bevorderlijk voor de kwaliteit van de vertaling. Een moedertaalspreker weet immers als geen ander hoe de originele tekst het beste overgebracht kan worden in de nieuwe taal. Bovendien zijn veel van onze vertalers ook nog eens gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. We hebben bijvoorbeeld vertalers die zich de afgelopen jaren hebben gespecialiseerd in wetenschappelijke teksten of vertalers die juridische teksten tot hun specialisatie mogen rekenen. We hebben daarnaast ook vertalers die zich enkel bezig houden met het vertalen van technische of politieke teksten. Voor vrijwel elk vakgebied hebben we wel een vertaler in ons netwerk die hierin gespecialiseerd is!

Afaan Oromo, Afrikaans, Albanees, Amharisch, Arabisch, Armeens, Azeri, Baskisch, Bengaals, Berbers, Bosnisch, Bulgaars, Burmees, Chinees, Dari, Deens, Duits, Engels, Esperanto, Ests, Faeröers, Fante, Farsi (Perzisch), Fins, Frans, Fries, Fula, Gaelisch, Georgisch, Grieks, Gujarati, Haïtiaans Creools, Hausa, Hebreeuws, Hindi, Hmong Daw, Hmong Do, Hongaars, Igbo, IJslands, Indonesisch, Inuktitut, Italiaans, Japans, Jiddisch, Kalaallisut, Kantonees (Chinees), Kazachs, Khmer, Kinyarwanda, Kirundi (Burundees), Koerdisch, Koreaans, Kroatisch, Lao, Latijn, Lets, Litouws, Macedonisch, Malayalam, Maleis, Maltees, Marathi, Meänkieli, Moshi, Nederlands, Nepalees, Nheengatu (Braziliaans), Noors, Oeigoer, Oekraïens, Oezbeeks, Papiamento, Pashto, Pools, Portugees, Punjabi, Roemeens, Russisch, Samisch, Servisch, Servo-Kroatisch, Shona, Sindhi, Singalees, Sloveens, Slowaaks, Soendanees, Somalisch, Spaans, Swahili, Tagalog (Filipijns), Tamil, Telugu, Thai, Tibetaans, Tigrinya, Tsjechisch, Turks, Urdu, Vietnamees, Wolof, Yoruba en Zweeds