VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.
VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.

Overzicht van talenWat kost een Koreaanse vertaling?

Vertaalbureau Koreaans

Nachtelijke skyline van Seoul in Zuid-Korea.

Onze projectmanagers verzorgen graag uw professionele Koreaanse vertaling.

Ons vertaalbureau Koreaans voorziet u graag snel van een prijsopgave voor uw professionele vertaling. Door een uitstekende samenwerking met onze Koreaanse vertalers, zowel in Nederland als in Zuid-Korea zijn onze tarieven ook lager. Onze vertalers hebben enorm veel ervaring, maar hebben ook nog eens de juiste kennis om uw vertaling tot een goed einde te brengen. Wij zijn ook gecertificeerd volgens ISO 17100 en ISO 9001 en voorzien u graag van een beëdigde vertaling van bijvoorbeeld een huwelijksakte.

Gespecialiseerde moedertaalsprekers

De vertalers van ons vertaalbureau zijn uniek in hun soort. Doordat we in de loop der tijd de beste vertalers om ons heen hebben verzameld, kunnen we ook het nodige van onze vertalers vragen. Een voorbeeld hiervan is dat al onze vertalers moedertaalsprekers van de doeltaal zijn. Wanneer wij dus uw vertaling naar het Koreaans verzorgen, zal dat gebeuren door een vertaler die is opgegroeid met de Koreaanse taal. Dat is natuurlijk bevorderlijk voor de kwaliteit van de vertaling. Een moedertaalspreker weet hoe de originele boodschap het beste overgebracht kan worden. Bovendien zijn onze professionele vertalers ook gespecialiseerd op een eigen vakgebied. We hebben bijvoorbeeld vertalers die zich de afgelopen jaren hebben gericht op wetenschappelijke teksten en vertalers die puur juridische georiënteerd zijn. We hebben daarnaast ook vertalers die enkel technische teksten vertalen. Voor elk vakgebied hebben we dus een vertaler beschikbaar in ons netwerk voor u.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. VertaalOfferte is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.