VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.
VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.

ContactNijmegen

In Nijmegen huren wij een ruimte in het 52-Degrees gebouw aan het Jonkerbosplein

Goed vertaalwerk bij ons vertaalbureau in Nijmegen

Ons vertaalbureau in Nijmegen heeft de volgende voordelen:

Nu meteen weten wat een vertaling kost?

Als u nu wilt weten wat uw vertaling zou kosten, bel ons dan even op of e-mail uw tekst naar ons door hier te klikken. Er opent dan een nieuwe e-mail waar u uw documenten kunt bijvoegen. U ontvangt dan snel een ontvangstbevestiging en een prijsopgave voor uw vertaling.

U kunt bij ons terecht voor alle talen. Ook is het mogelijk om een tolk te boeken of een professionele vertaler op uw eigen adres te laten werken, bijvoorbeeld als het gaat om streng vertrouwelijke informatie. Maar het is gemakkelijker uw tekst even naar ons te e-mailen. U krijgt dan snel een vrijblijvende prijsopgave per e-mail. Als het gaat om een officieel document zoals een geboorteakte of een VOG, maakt u dan met uw telefoon een scherpe foto. Dan is langskomen niet meer nodig, omdat wij beëdigd zijn en kunnen werken met een goed leesbare afbeelding.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. VertaalOfferte is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.