VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.
VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.

Overzicht van talenWat kost een Spaanse vertaling?

Vertalingen Spaans

Op zoek naar een professioneel vertaalbureau dat uw documenten snel en betrouwbaar vertaalt naar of vanuit het Spaans? Wij helpen u verder! Wij werken samen met professionele en gekwalificeerde vertalers, die bovendien moedertaalspreker van de doeltaal zijn. Zo kunnen we u vertalingen leveren die niet alleen gunstig zijn geprijsd, maar tevens kwalitatief hoogwaardig zijn.

Het belang van een vertaling Spaans

Spreekt u Spaans? In het Spaans.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw vertaling Spaans.

Hoe belangrijk correcte vertalingen van bijvoorbeeld contracten, gebruikershandleidingen of geneeskundige rapporten zijn, realiseert u zich pas wanneer u te maken krijgt met een slechte vertaling en er maar niet uit komt hoe een apparaat werkt – of als die clausule in de overeenkomst betekent of de betaling nu wel of niet binnen een bepaalde termijn moet worden gedaan. Om te zorgen dat dit u niet overkomt met uw vertaling, kunt u het beste in zee gaan met ervaren vertalers en tolken die bovendien moedertaalsprekers zijn. Vertaalbureau VertaalOfferte beschikt over de geschikte vertalers voor al uw vertalingen naar en vanuit het Spaans. Daarbij zetten wij de beste vertalers en tolken in, zodat uw tekst professioneel wordt vertaald. Hoe meer ervaring de vertaler heeft, des te doeltreffender het resultaat van uw vertaling wordt. Het doel van onze vertalers is de inhoud van de tekst in gepaste stijl vertalen en daarbij rekening houden met bijzondere factoren, taalspecifieke eigenaardigheden en met name uw eigen speciale wensen. Door uw tekst te laten vertalen door ons vertaalbureau weet u dat uw vertaling een kwaliteitsproduct wordt.

VertaalOfferte en uw vertalingen Spaans

Voor een kwaliteitsvertaling vanuit of naar het Spaans bent u bij onze specialisten aan het juiste adres. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie behoeven kunt u contact opnemen met onze projectmanagers. Zij helpen u graag verder. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen door ons uw tekst sturen per e-mail. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte.

Stierenvechter

Spaanse clichés: In zakelijke communicatie liever niet.

Betrouwbare vertalingen van het Nederlands naar het Spaans

Bent u op zoek naar een professioneel vertaalbureau dat snel uw documenten naar het Spaans of vanuit het Spaans vertaalt? Wij staan voor u klaar! Wij werken samen met professionele en gekwalificeerde freelance vertalers (moedertaalsprekers) en kunnen u dus niet alleen voordelige, maar ook kwalitatief hoogwaardige vertalingen bieden. Onze projectmanagers informeren u graag over hoe het werkt. Ook over andere mogelijke taalcombinaties met Spaans informeren zij u graag via de telefoon.

Ons vertaalbureau garandeert u een vertaling van hoge kwaliteit van het Nederlands naar het Spaans voor een uitstekende prijs en met efficiënte en professionele service.

Vertalingen voor bedrijven en organisaties

Het belang van het Spaans als wereldtaal in zakelijke en culturele context wordt steeds groter. Er wordt vanuit gegaan dat er over 20 jaar meer Spaans- dan Engelssprekende wereldburgers zullen zijn. In het licht van deze ontwikkeling krijgt ons vertaalbureau steeds vaker opdrachten voor Nederlands-Spaanse vertalingen van bedrijven en overheidsinstanties.

Professionele vertalers

Hoe belangrijk goede vertalingen van contracten, gebruiksaanwijzingen en medische verslagen zijn, merk je meestal pas achteraf, als je te maken krijgt met een ondermaatse vertaling en niet begrijpt hoe dat apparaat nu precies werkt, hoe het in elkaar moet worden gezet en of die clausule nu betekent dat de betaling binnen een bepaalde termijn moet worden voldaan of niet. Om te zorgen dat zoiets met uw vertaalopdracht niet gebeurt, doet u er goed aan om altijd ervaren moedertaalsprekers als vertaler of tolk in te zetten. Ons vertaalbureau beschikt over de juiste vertaler voor al uw vertalingen vanuit en naar het Spaans. We zetten de beste vertalers en tolken in, zodat uw tekst altijd professioneel wordt behandeld. Hoe meer ervaring de vertaler heeft, des te professioneler is het resultaat. Het is het doel van onze vertalers om de inhoud van uw tekst te vertalen in de passende stijl en daarbij te letten op bijzondere factoren en karakteristieke eigenschappen van de taal en bovendien uw wensen hierin mee te nemen. Als u met ons samenwerkt, wordt uw vertaling een kwaliteitsproduct. Wij zetten alleen Spaanse moedertaalsprekers in en beschikken over de juiste ervaring om vertalingen van het Nederlands naar het Spaans en omgekeerd in een natuurlijke stijl en met de juiste terminologie op te stellen.

Efficiënt vertaalproces

Ons vertaalproces is erop gericht u een perfecte vertaling te leveren en u van tevoren zo snel mogelijk een overzicht van de kosten en de levertermijn te geven. Als u ons uw document per e-mail toestuurt, ontvangt u meestal nog dezelfde dag een overzichtelijke offerte, zonder verborgen kosten.

Opties voor de levering van uw vertaling

Vaak willen klanten hun vertaling al binnen enkele dagen ontvangen. Daarom bieden we u wat betreft de levertijd meerdere opties aan: snel, normaal en niet dringend. Zo kunt u kiezen tussen drie tarieven. Vanzelfsprekend is een hoge kwaliteit altijd gegarandeerd.

Beëdigde vertalingen

Let op dat een beëdigde vertaling Nederlands-Spaans vaak iets meer tijd in beslag neemt, vooral als de beëdigde vertaling ook moet worden gewaarmerkt. Wij verzorgen vertalingen naar en uit het Spaans met de hoogste certificatieklasse.

Offerte ontvangen?

Direct een offerte aanvragen? Stuur ons uw tekst gewoon toe. U krijgt nog dezelfde dag een overzichtelijke en vrijblijvende offerte voor uw vertaling.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. VertaalOfferte is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.