VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.
VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.

ContactAmsterdam (Centrum)

Ons vertaalbureau in Amsterdam Centrum

Bel ons voor een afspraak of open een e-mail om uw tekst te sturen.

In Amsterdam hebben wij twee vertaalbureaus. Ons vertaalbureau in het centrum is gelegen aan de Herengracht 458. U kunt daar ter plaatse terecht voor het afgeven van bijvoorbeeld documenten die beëdigd vertaald dienen te worden. Belt u ons alstublieft even als u langs wilt komen. Wij zorgen er dan voor dat een professionele projectmanager u in uw eigen taal te woord staat.

Onze vertaalservice in Amsterdam kenmerkt zich door het volgende:

Nu weten wat een vertaling kost?

Als u nu wilt weten wat uw vertaling zou kosten, bel ons dan even op 020-369 74 12 of e-mail uw tekst naar ons door hier te klikken. Er opent dan een lege e-mail. U ontvangt daarna snel een ontvangstbevestiging en een prijsopgave van ons. U kunt bij ons terecht voor alle talen en alle vakgebieden. Ook is het mogelijk om een tolk te boeken of een vertaler op een locatie in Amsterdam langs te laten komen.

Een officieel document laten vertalen?

Elk document snel beëdigd vertaald via onze <A Href = “https:// www.fasttranslator.com/request-a-quote/?aqid=10&aquilid=2”>prijsopgave voor het vertalen van hele documenten

.
De afgelopen jaren hebben wij meer dan vierduizend verschillende soorten officiële documenten vertaald. Denk daarbij aan een schooldiploma, een vaccinatieboekje of bijvoorbeeld een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Omdat deze documenten vaak erg op elkaar lijken, hebben wij vaste afspraken met onze beëdigde vertalers gemaakt over prijs en levertijd. Het resultaat is dat u nu zelf in ons systeem de prijs en levertijd van zo’n vertaling kunt opzoeken. Als u vervolgens een foto maakt van het document (wel recht van boven en goed scherp), dan kunnen wij direct beginnen met vertalen. U ontvangt de vertaling dan zo snel mogelijk per post. En natuurlijk is deze dan voorzien van de benodigde stempels, of eventueel een apostille van de rechtbank. Met één klik gaat u naar prijscalculator <A Href = “https://www. www.fasttranslator.com/request-a-quote/?aqid=10&aquilid=2”>voor beëdigde documentvertalingen

van vertaalbureau Snelvertaler, ons moederbedrijf.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. VertaalOfferte is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.