VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.
VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.

Overzicht van talenWat kost een Engelse vertaling?

Prijsopgave voor een professionele vertaling naar het Engels?

Woordenboek met de term translate in beeld.

Stuur uw prijsaanvraag naar onze vertalers en ontvang meteen een prijsopgave.

Ons vertaalbureau heeft in de loop van de jaren zowel de meest obscure als de meest geliefde talencombinaties leren kennen. De combinaties Engels-Nederlands en Nederlands-Engels zijn daarbij de meest aangevraagde taalparen. Al meer dan 116.000 vertaalprojecten zijn binnen dit domein netjes afgeleverd. Ons Nederlandse team met deskundige projectmanagers verzorgen uw vertalingen van het Engels naar het Nederlands en andersom. Stuur uw documenten simpelweg per e-mail om een offerte te ontvangen. Onze vertalers zijn hoogopgeleid en beschikken over uitgebreide kennis van verschillende vakgebieden, zoals recht, economie of techniek. Ook voor beëdigde vertaalopdrachten zijn wij de juiste partner voor u!

Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen

Een vertaling mag natuurlijk geen fouten bevatten en moet een accurate weergave van het origineel zijn. Daarom zetten wij voor iedere vertaling uitsluitend moedertaalsprekers in. Onze prijzen zijn scherp berekend en marktgericht.

Levertermijnen voor Engelse vertalingen

Let er a.u.b. op dat een vertaler per dag maximaal 2000 woorden kan vertalen. Bij spoedvertalingen en langere teksten zetten wij daarom een team in. Zo kunnen we garanderen dat de afgesproken leverdatum wordt gehaald en u uw vertaling op het gewenste tijdstip ontvangt. Ons vertaalbureau staat dagelijks van 08:00 tot 18:00 uur voor u klaar.

Referenties vertaalprojecten

De vertalingen die wij voor onze klanten maken, hebben vaak een vertrouwelijk karakter. Daarom gaan wij zeer discreet om met de namen van onze opdrachtgevers. Indien gewenst, kunt u van onze projectmanagers een lijst met referenties ontvangen die daarvoor hun toestemming hebben gegeven. Die lijst omvat wereldwijd meer dan 1000 bedrijven en instellingen. Onze vertaalbureaus in Nederland en de vestigingen in Engeland en Ierland werken voor meer dan 4.000 vaste klanten. Onze uitgangspunten daarbij zijn kwaliteit, snelheid en klantgerichtheid.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. VertaalOfferte is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.