VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.
VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.

Overzicht van talenWat kost een vertaling naar Engels, Duits en Frans tegelijk?

De meest gevraagde talen

Globe met vlaggen

Wij vertalen niet alleen naar het Duits, Engels of Frans. Stuur ons gewoon eens een e-mail met uw vertaalwensen.

Ons internationaal vertaalbureau regelt voor zijn klanten in Nederland en België voornamelijk professionele vertalingen van en naar het:

Algemene informatie

Met de Europese markt zijn wij bekend. Hier leven meer dan 300 miljoen mensen die Engels, Duits of Frans als moedertaal hebben. En precies met deze drie talen werken wij het vaakst. Per dag vertalen wij gemiddeld 200.000 woorden van en naar deze talen. Meer dan 20.000 vertaalprojecten in onder andere deze drie talen hebben van ons oude rotten in het vak gemaakt. Wij kunnen met een gerust hart beweren: We hebben de optimale vertaler voor elke regionale taalvariant en ieder vakgebied - de optimale vertaler voor uw vertaalplannen dus. Dankzij een moderne bedrijfsstructuur levert projectmanagement voor u geen extra kosten op. Bij ons vertaalbureau betaalt u alleen voor de vertaling zelf.

Een overzicht van de drie meest gevraagde talen:

Engels

Engels is met stip de meest aangevraagde taal binnen ons vertaalbureau. Het is nog altijd de taal voor internationale communicatie en een van de meest gesproken talen ter wereld. Binnen het zakenleven is kennis van het Engels daarom een must.

Door goede contacten met onze vertalers zijn wij volledig op de hoogte van hun kennis en vaardigheden en kunnen zo de optimale professionele vertaler Engels voor uw vertaalproject selecteren. Het spectrum van Engelse teksten is heel uitgebreid en strekt van technische en medische testen tot aan complexe juridische vertalingen. Onze vestiging in Londen biedt bij twijfel grammaticale en taaltechnische ondersteuning. Van daaruit worden vaak spoedvertaalopdrachten uitgezet bij vertalers in andere tijdzones om zo de gewenste levertermijnen te kunnen aanhouden.

Duits

Door de toename van de internationale handel met Duitsland is de vraag naar vertalingen naar het Duits enorm gestegen. Dankzij onze hoge kwaliteitseisen en jarenlange ervaring leveren wij altijd kwalitatief hoogwaardige Duitse vertalingen. Onze Duitstalige vestigingen zorgen dat onze klanten bij vertalingen van en naar de Duitse taal altijd profiteren van hun kennis van de cultuur. Plant u bijvoorbeeld een productlancering op de Duitse markt, dan wordt u aanbevolen om een professionele vertaling van uw marketingteksten te laten maken door een van onze lokale vertaalbureaus, om de commerciële finesses optimaal af te stemmen op de gewoontes in de doeltaal. Bij vragen over de Duitse markt of regionale taalvarianten kunt u altijd per e-mail contact met ons opnemen.

Frans

Vertalingen van en naar de Franse taal zijn de op twee na vaakst gevraagde vertaalopdrachten. Aangezien wij veel klanten hebben in Frankrijk, het Franse gedeelte van Zwitserland en in België, zijn wij goed bekend met de eisen die worden gesteld aan de taalvarianten en de tekstconventies. Wij letten bij elke vertaling goed op de gebruiksfunctie en doelcultuur. Vooral tussen Frankrijk en Zwitserland bestaan er kleine maar essentiële verschillen. Een brochure die wordt opgesteld voor het Franse deel van Zwitserland, behaalt op de Franse markt vrijwel nooit hetzelfde resultaat. Deze kennis onderscheidt ons van onze concurrenten en biedt een groot voordeel aan u als klant. Wij ondersteunen u doelgericht bij het veroveren van nieuwe markten.

Goedkoper vertalen

Als u een tekst wilt laten vertalen naar meerdere talen tegelijk, dan berekenen wij voor u een korting.

Andere talen

Naast deze drie talen bieden wij vertalingen voor het Spaans, Italiaans, Russisch, Pools, Japans, Zweeds, Deens en Noors. Jaarlijks geven meer dan 30 overheidsinstellingen uit vijf landen ons de opdracht om voor hen te vertalen. Vele van hen hebben vertalingen nodig naar Arabisch, Hindi, Farsi, etc. Ook in die gevallen ontvangen onze klanten kwaliteitsvertalingen die volledig voldoen aan hun wensen. Neem contact op met onze projectmanagers voor meer informatie over deze talen of om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. VertaalOfferte is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.