VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Stuur nu uw tekst per e-mail voor de scherpste offerte.
VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Stuur nu uw tekst per e-mail voor de scherpste offerte.

Onze expertiseVertalen van: cv en sollicitatiebrief

Wilt u uw curriculum vitae professioneel laten vertalen?

Wij vertalen uw sollicitatiestukken al lang niet meer op een typemachine. Stuur ons uw aanvraag per e-mail.

Als u in het buitenland solliciteert - of het nu in Italië, Zweden of Australië is - moet uw curriculum vitae meestal worden vertaald in de officiële taal van het land, of in ieder geval in het Engels.

Bij een sollicitatie is een cv uw visitekaartje en uw toegangskaartje tot een nieuwe baan. Daarom is het belangrijk dat de inhoud en lay-out voldoen aan de eisen van het betreffende land.

Ook as u zelf de taal van het land beheerst, kunnen er kleine foutjes insluipen die u zelf niet opvallen, maar die een moedertaalspreker meteen opmerkt. Bij een sollicitatie moet u uw toekomstige werkgever overtuigen van uw taalvaardigheid en meteen een goede indruk achterlaten. Daarbij is het ook belangrijk dat het cv of de sollicitatiebrief is aangepast aan de cultuurspecifieke eisen en conventies van het betreffende land. Een Engels cv heeft bijvoorbeeld een andere opbouw dan een Duits cv. En wist u dat cv in het Nederlands officieel met kleine letters wordt geschreven?

Er zijn meerdere redenen waarom u de vertaling van uw cv of sollicitatiebrief aan ons kunt toevertrouwen.

Zo garanderen we dat uw curriculum vitae perfect vertaald wordt.

Een schooldiploma of een beroep waarvoor in de doeltaal geen equivalent bestaat, zal de vertaler ofwel tussen haakjes of in een voetnoot toelichten. Zo kan uw toekomstige werkgever precies zien en begrijpen over welke kwalificaties u beschikt.

Ja! Onze vertalers vertalen niet alleen uw tekst, maar geven ook graag tips over de lay-out en opbouw van een cv en informeren u over wat u beter weg kunt laten uit uw cv als u bijvoorbeeld solliciteert op een vacature in Canada.

Wij vertalen per dag meer dan 200.000 woorden, waaronder ook veel cv's en begeleidende brieven. We beschikken dus over de nodige ervaring op dit gebied en kunnen uw vertaling daarom binnen korte tijd leveren.

Neem voor meer informatie even contact met ons op. De projectmanagers van ons vertaalbureau beantwoorden graag uw vragen over de vertaling van uw cv. Vermeld a.u.b. de gewenste levertijd en de talen waarin vertaald moet worden. U krijgt dan zo spoedig mogelijk gratis en vrijblijvend een offerte van ons.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. VertaalOfferte is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.