VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.
VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.

Overzicht van talenWat kost een Duitse vertaling?

Professioneel vertaalbureau Duits

Schoolbord met marketing erop

Uw marketingtekst professioneel vertaald in het Duits?

Bij professionele vertalingen voor Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland is ons vertaalbureau een zeer geschikte partner. Onze vertalers behoren niet alleen tot de meest vaardige vertalers ter wereld, ze hebben ook nog eens enorm veel ervaring. Bovendien stellen wij strenge eisen aan onze vertalers, waardoor we uw documenten altijd plaatsen bij een vertaler die bij uitstek geschikt is.

De beste vertalers

De beste vertalers kiezen voor ons, wat ons de luxe geeft om hoge eisen te stellen aan ons uitgebreide netwerk. Onze vertalers voor alle taalvarianten van het Duits zijn allemaal gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Hierdoor kunnen wij u altijd een gespecialiseerde vertaler toewijzen. Er is nog meer waarmee wij ons onderscheiden. Dankzij ons uitgebreide netwerk, kunnen we u altijd laten samen werken met een vertaler die de doeltaal van uw vertaling als moedertaal spreekt. Bij een vertaling naar het Duits, zal er dus altijd een vertaler voor u werken die als moedertaal Duits heeft.

Vrijblijvende offerte

Onze projectmanagers helpen u graag verder, bijvoorbeeld met een offerteaanvraag.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Onze projectmanagers zitten elke dag klaar om u te helpen. Als u telefonisch contact met ze opneemt zullen zij u meteen verder helpen. U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen door het te vertalen document op te sturen via e-mail. Als u zelf Duits spreekt, kunt u ook contact opnemen met ons kantoor in Keulen in Duitsland. Het voordeel is dat er dan geen BTW gerekend hoeft te worden op uw opdracht. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. VertaalOfferte is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.