VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.
VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.

Overzicht van talenWat kost een Franse vertaling?

Vertalers met Frans als moedertaal

Claudia achter haar computer

Wij geven u graag advies bij uw vertaalwensen van het Nederlands naar het Frans en andersom. Stuur ons de tekst per e-mail.

Uw Nederlandse tekst wordt altijd vertaald door een Franse moedertaalspreker. Wij beschikken over een groot netwerk van professionele vertalers in Canada, België en Frankrijk. Iedere vertaler met wie wij samenwerken is moedertaalspreker van het Frans. Ook is elke vertaler gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Wij zijn daarom het aanspreekpunt bij uitstek voor uw vertaalopdrachten. Onze vertaaldiensten zijn zowel geschikt voor zakelijke documenten als voor teksten uit de private sector, bijvoorbeeld getuigschriften, oorkondes of een geboorteakte.

Kwaliteitsvertalingen voor een lage prijs

Uw voordeel bestaat verder uit een lage prijs. Op de welkomstpagina leest u hoe wij dat waarborgen. We sturen u graag een gratis offerte voor uw vertaling. Stuur ons daarvoor gewoon uw document per e-mail. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte.

Ons vertaalbureau heeft jarenlange ervaring met het snel leveren van online vertalingen naar het Frans. Wij kunnen onze levertijden daarom niet alleen precies inschatten, maar ook waarmaken. 84% van alle zakelijke klanten besteedt ook hun vervolgopdrachten uit aan ons. Neem telefonisch contact op met een van onze projectmanagers voor vertalingen Nederlands - Frans. Onze adressen en telefoonnummers vindt u onder het kopje contact

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. VertaalOfferte is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.