VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.
VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.

Overzicht van talenWat kost een Japanse vertaling?

Professionele Japanse vertaaldienst

Wij geven graag antwoord op uw vragen over de Japanse taal. Stuur ons uw aanvraag per e-mail.

Ons vertaalbureau is gevestigd in Nederland en beschikt over uitgebreide ervaring met het vertalen naar de Japanse taal en uit het Japans. Onze professionele Japanse vertalers zijn gespecialiseerd in diverse vakgebieden. Wij nemen financiële, juridische, medische, technische, commerciële en algemene vertaalopdrachten aan.

Japans staat in de lijst van de meest gesproken talen op plaats 9 en naar schatting zijn ca. 4,9% van alle bestaande websites Japans. Japan is de leidende economische en technologische macht van Azië. De vraag van grote exportbedrijven naar vertalingen van en naar het Japans groeit continu. Wij beschikken in onze database over een groot aantal Japanse vertalers, die in verschillende vakgebieden gespecialiseerd zijn.

Japanse vertalers in onze database

Net als al onze andere vertalers, beschikken ook onze Japanse vertalers over jarenlange vertaalervaring. Voor vertalingen naar het Japans doen wij meestal een beroep op ons netwerk van vertalers in Japan, de VS of Hawaii. Deze vertalers zijn volledig op de hoogte van de ontwikkelingen van de Japanse taal, zodat verouderd taalgebruik wordt vermeden.

Bovendien is elk van onze Japanse vertalers specialist binnen zijn of haar eigen vakgebied. Voor reclameteksten, bijvoorbeeld een brochure, een nieuwsbrief of een website, zetten wij vertalers in met een vloeiende en vlotte schrijfstijl, die ook actief zijn als copywriter. Ook voor al uw officiële documenten, zoals samenwerkingsverdragen, hebben wij de juiste vertaler beschikbaar.

Kostenbesparing

Bij vertalingen uit het Nederlands naar het Japans kan het voor u voordeliger zijn om eerst een tussenvertaling via het Engels te laten maken. Vervolgens wordt de tekst door een ervaren Engels-Japans-vertaler naar het Japans vertaald. Hetzelfde geldt voor Japans-Nederlands-vertalingen: ook hier kan de tussenstap naar het Engels worden gemaakt. Het voordeel van deze tussenstap is dat wij de vertaling kunnen laten uitvoeren door een vertaler die in het taalgebied woont en werkt en dat u zo voor dezelfde prijs meteen een Engelse versie van uw tekst krijgt. Deze mogelijkheid bestaat niet altijd, maar hangt sterk af van het onderwerp van uw document. Als u wilt weten of dit voor uw tekst mogelijk is, laat een van onze projectmanagers u dan adviseren.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. VertaalOfferte is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.