VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.
VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.

Overzicht van talenWat kost een Noorse vertaling?

Offerte ontvangen voor een professionele Noorse vertaling?

Noorderlicht boven een Fjord in Noorwegen.

Wij adviseren u graag over uw vertaalwensen. Stuur ons uw aanvraag per e-mail toe.

U heeft een foutloze vertaling Noors nodig, binnen korte tijd? Wij regelen dat graag voor u! Snel omdat u snel en gemakkelijk een offerte kunt aanvragen. Foutloos omdat we uitsluitend werken met professionele vertalers die moedertaalspreker zijn en in Noorwegen wonen. Meer informatie? Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt.

Gespecialiseerd in vele vakgebieden

Vertaalbureau VertaalOfferte is de snelste – en snelst groeiende – vertaaldienst van Europa. Als een van de weinige vertaalbureaus bieden wij onze vertaaldiensten aan vanuit een aantal verschillende vestigingen. In Oslo hebben we bijvoorbeeld een vakkundig team van vertalers voor u klaar zitten. Elke vertaler is gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Wij hebben contracten met juridische vertalers, maar ook met vertalers op het gebied van sport, olie en gas, natuur en milieu, toerisme, journalistiek, politiek, literatuur, geschiedenis, klimaat en duurzaamheid, etc. Er is vrijwel geen gebied te noemen waarvan de vertalers geen uitgebreide kennis hebben. Ook uw vakgebied zit erbij!

Wij bieden onze vertaaldienst aan voor een concurrerende prijs. Dat is mogelijk door enerzijds de grootte van ons bedrijf en anderzijds door de speciaal voor ons vertaalbureau ontwikkelde software. Bedrijfsonderdelen als administratie en boekhouding zijn geautomatiseerd; zo kunnen onze medewerkers zich helemaal richten op uw vertaalopdracht. Leer onze service en de kwaliteit van onze vertalingen kennen. Vraag simpelweg een gratis offerte voor uw vertaling aan.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. VertaalOfferte is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.