VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.
VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.

Onze expertiseVertalen van: websites

Websitevertaling, websitelokalisering

Wij zijn het vertaalbureau waarmee het klikt. Wij zijn specialist in het vertalen van websites!

Een website is het visitekaartje van ieder bedrijf. Websitevertaling of -lokalisering is een bijzondere tak van de vertaaldienstverlening waarbij vele hindernissen moeten worden genomen. Ten eerste moeten de teksten worden aangepast aan de taalkundige en culturele conventies van de doelcultuur. Dit vereist dat de vertaler uitstekende linguïstische competenties en affiniteit met marketingteksten heeft. Bovendien moet de website succesvol functioneren op de buitenlandse markt. Daarom moet rekening worden gehouden met factoren als gebruiksvriendelijkheid (usability), optimalisering voor zoekmachines en toegankelijkheid. Voor complexe websites die gebouwd zijn op een Content Management System (CMS) is bovendien extra voorbereiding voor het vertaalproces nodig, zodat dit toegankelijk is voor de vertaler.

Vakkundige vertaling van uw website

Ons vertaalbureau heeft jarenlange ervaring met vertalingen van websites. Ons team beschikt over uitstekende Language Engineers en lokaliseringsspecialisten die bij websitevertalingen nauw samenwerken met de vertalers. Zo garanderen wij een snelle en probleemloze projectafhandeling.

Afhankelijk van de technische opbouw van de website kan er met directe vertalingen in het CMS worden gewerkt, zodat omslachtige ex- en imports niet nodig zijn. Met ons bespaart u waardevolle tijd en krijgt u altijd eersteklas lokaliseringen. Vanzelfsprekend bieden wij websitevertalingen in vrijwel alle talen aan.

Simpel en snel een offerte voor uw websitevertaling of -lokalisering

Wij doen u graag een gratis en vrijblijvend een offerte toekomen en beantwoorden al uw vragen over lokalisering. Neem gewoon contact met ons op per e-mail. Onze projectmanagers staan natuurlijk ook telefonisch voor u klaar.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. VertaalOfferte is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.