VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.
VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.

Overzicht van talenWat kost een Deense vertaling?Vertalen van het Duits naar het Deens

Duits naar Deens vertalen

Vlaggen in de vorm van een Deense en een Duitse vlinder.

Vraag nu een offerte aan bij een van onze projectmanagers.

Ons vertaalbureau levert de perfecte Duits – Deense vertaling. Steeds meer bedrijven, particulieren en overheden weten ons te vinden als het gaat om het professioneel vertalen van werkelijk alle tekstsoorten. En met reden. Als een van de weinige vertaalbureaus werken wij met vestigingen in vrijwel alle Europese landen. Dat betekent dat uw vertaalopdracht met zorg behandeld zal worden door ons kantoor.

Specialisten op alle deelterreinen

Onze projectmanagers sturen een uitgebreid netwerk aan van hooggekwalificeerde vertalers en vertaalsters die Deens als moedertaal hebben en in Denemarken woonachtig zijn. Al onze vertalers zijn gespecialiseerd op een bepaald deelterrein. Dat betekent dat uw Duitse tekst gegarandeerd in het Deens wordt vertaald door iemand die thuis is in het door u aangegeven onderwerp. Van sport tot politiek, van het koningshuis tot natuur en het klimaat: er is geen onderwerp waar onze vertalers geen ruime ervaring in hebben opgedaan. Zo werken wij bijvoorbeeld met juridisch vertalers, literair vertalers, technisch vertalers en medisch vertalers.

Niet duurder dan vergelijkbare vertaalbureaus

Wij schakelen de juiste vertaler voor u in als u de perfecte Deense vertaling zoekt. Duur, denkt u? Nee hoor: voor de talencombinatie Duits – Deens rekenen wij een zeer lage woordprijs van slechts € 0,19. Daarmee zijn wij dus niet duurder dan andere vertaalbureaus. Neemt u dus uw Duitse tekst erbij en rekent u zelf uit wat uw Deense vertaling gaat kosten. Ook kunt u uw Duitse document e-mailen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte. Voor meer informatie of vragen kunt u ook contact opnemen met een van onze projectmanagers. U zult zien: ons vertaalbureau vertaalofferte levert de perfecte vertaling, snel en goedkoop.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. VertaalOfferte is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.