VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.
VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.

Overzicht van talenWat kost een Deense vertaling?

Prijsopgave voor een professionele vertaling Deens

Deense vlag

Vraag nu een offerte aan voor uw vertaling Deens!

Onze Deense vertalers zijn allemaal native speakers en hebben Deens als moedertaal. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u een grammaticaal correcte vertaling ontvangt. Tevens hebben al onze Deense vertalers ervaring op verschillende terreinen, van techniek tot marketing. Mochten wij toch een vraag hebben over uw document dan nemen wij contact met u op om duidelijkheid te krijgen en zo de beste Deense vertaling te realiseren. Naast het verzorgen van vertalingen bieden wij als Deens vertaalbureau ook het redigeren van teksten aan. Wij zorgen er niet alleen voor dat eventuele onvolkomenheden worden gladgestreken, maar kunnen ook adviseren over aanpassingen in de formulering om de doelgroep beter aan te spreken.

Voor ons is Deens een kerntaal. Sinds 2001 hebben wij al een zusteronderneming in Denemarken. Daarom zijn we ook gecertificeerd om beëdigde vertalingen te leveren van persoonlijke documenten zoals geboorteaktes naar het Deens.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. VertaalOfferte is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.