VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.
VertaalOfferteProfessionele vertalingen naar alle talen. Upload uw document voor de scherpste offerte.

Overzicht van talenWat kost een Deense vertaling?Vertalen van het Zweeds naar het Deens

Snel een Deense vertaling van hoge kwaliteit

Bij ons vertaalbureau krijgt u snel een Zweeds – Deense vertaling, verzorgd door een moedertaalspreker van uw doeltaal. Al onze vertalers en vertaalsters zijn gediplomeerd en daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd op een bepaald deelterrein. Zo hebben wij experts in huis op het terrein van de sport, kunst en cultuur, koningshuizen, EU-wetgeving en de Euro, referenda, politiek, journalistiek en vele andere ervaringsgebieden. Op die manier bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsvertaling die gebruik maakt van de juiste stijl en het juiste jargon.

Spoedopdrachten? Geen probleem!

Als een van de weinige vertaalbureaus werken wij met diverse kantoren in heel Europa. Zo zal uw Zweeds – Deense vertaling met de grootste zorg worden behandeld door de medewerkers van ons kantoor in Kopenhagen. Van daaruit sturen wij onze vertalers en vertaalsters aan die vrijwel allemaal ook ’s avonds en in het weekend werken. Dat betekent dat wij snel de juiste professionele vertaler voor uw vertaalopdracht kunnen vinden en dat u binnen de kortste keren uw vertaling in huis heeft. Uiteraard is ook een echte spoedopdracht geen enkel probleem.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. VertaalOfferte is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.